Om oss

1993 öppnade vi på Phoenicia dörrarna till vad som senare blev södra Sveriges bästa och mest kompletta godisgrossist. 
I över två decennier har våra kunder kommit hit till oss, på Bariumgatan i Malmö, för att handla läsk, konfektyr, glass, slush, chips, naturgodis, lösgodis, tuggummi eller något annat av de över 5 000 produkterna som vi har i vårt sortiment. Exotiska sorter, godispaket och varianter som ingen annan godisgrossist har!

Vår affärsidé är att ha allt en kiosk någonsin kan komma att behöva på en och samma plats till konkurrenskraftiga priser!Med flera års erfarenhet har vi lärt oss ett och annat. Vi har blivit experter i vår bransch och utmärker oss med vår goda service och snabba leveranser. Engagemang och ständig uppdatering är självklarheter för oss. Vi jobbar ständigt med att tillgodose olika kunders behov och att erbjuda just de rätta produkterna som passar rätt verksamhet.

Idag har vi kunder över i stort sett hela landet och vi har flertalet kunder i Europa. Allt ifrån kiosker, servicebutiker, stora livsmedelsbutiker, videobutiker, föreningar, restauranger mm. Dessutom hjälper vi våra kunder med exponering och displayer till de största märkena.

Värderingar

Phoenicia värderar skapande samt behåller långsiktiga och goda relationer med såväl kunder och medarbetare som med leverantörer. Företaget skall upplevas som seriöst, ha hög servicemoral och alltid sätta kunden i centrum. Detta uppnår vi genom ärlighet, lyhördhet och ständig utveckling.

För oss är goda relationer och ett långsiktigt förtroende med våra kunder men också våra leverantörer viktigt. Vi ställer höga krav på oss själva. Samma höga krav ställer vi också på våra samarbetspartners.

Miljö

Phoenicia miljöanpassar sig inom flera områden. Avfallshanteringen är återvinningsbar och vi samarbetar med Returpack och Svenska Retursystem.

Personal

Företaget strävar efter att personalen trivs och mår bra samt känner möjlighet till beslutsamverkan i vårt team där vi tillsammans når de bästa resultaten. Vi vill också ha bra kommunikationer, god stämning och att respekt för individen skall råda på Phoenicia.